Demone Nero

2017. június 07. 22:50 - Spica

felfedezés

Azt mondta ma Andris, ő megmutatja nekem, miért rázkódik induláskor az autóm.

S valóban, mikor felszerelte a hátsó hidat, figyelmes lett rá, hogy valami lötyög. Mégpedig a diffit középütt felfüggesztő T-tartó (angol nevén T-bar). Pontosabban annak a két oldalsó szilentje, ami a T felső szárát a bódéhoz fogja.

clipboard01_1.jpg

Ami itten be van karikázva pirossal, az a csésze a szilenttel együtt. Habár a szilentnek nincs külön cikkszáma a katalógus szerint, azért még lehet kapni, 2010-ben ki is cseréltük vadi újra.

Ez lett belőle:

dsc_1988.JPG

dsc_1989.JPG

dsc_1991.JPG

Amint látszik, a szilent belső hüvelyét elengedte a gumi. A balabbik az kb. leesett magától, a jobbot kézzel le lehetett húzni...

A földön a porladt gumi van, ami kiszóródott leszereléskor. Szerintem túl silány volt ez a keverék ehhez az igénybevételhez, elvégre állandóan nyíródik a hátsó híd rugózásásával.

dsc_1992.JPG

Nem túl drága alkatrész, ha létezne erősített verzió, akkor vennék belőle, de nincs. Szóval hasonlót tudtam csak rendelni, majd meglátjuk, meddig tart.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lucrezia.blog.hu/api/trackback/id/tr512575765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demone Nero
süti beállítások módosítása