Demone Nero

2014. május 01. 09:20 - Spica

tavasz

úgy látszik, tényleg elindult a szezon, torlódnak az események :-)

április elején volt az Alfa Romeo új típusának, a 4C-nek a bemutatója, ahol némi huzavona után Lucrezia lett a meghívott kiállítási tárgy, hogy a márka dicső múltját képviselje.

DSC_8435.jpg

jól mutatott a megvilágított belső térben, és egyúttal szürreális élménnyel ajándékozott meg, én még sosem lifteztem autóval :-)

tumblr_n3rgjbF0kg1qac8k0o1_1280.jpg

persze a rendezvényház mélygarázsában is illusztris társaság gyűlt össze:

tumblr_n3rgljf0701qac8k0o1_1280.jpg

nem sokkal ezután következett a Totalcar Parkoló második felvonása, a helyszín maradt, csak még oldottabb lett a rendezvény, több volt a barátkozás. én azért szeretem az ilyen találkozókat, mert eléggé eklektikus képeket szül az összevissza érkező autók sokasága:

DSC_8452.jpg

viszonzásul, hogy a Montrealt kölcsönadtam a 4C bemutatóhoz, a kis sportkocsi ellátogatott hozzánk a műhelybe, ahol nyugodtan, tömegnyomor nélkül körbeszaglászhattuk minden kis részletét

DSC_8483.jpg

nagyon érdekes szerkezet, kilátszik a karbonváz itt-ott, nemcsak esztétikailag de szakmai szemmel is nyugodtan mondhatom: KÉNE! :-)

az Oldtimer Premier időjárása sajnos idén nem sikerült tökéletesre, pedig tradicionálisan ez az első rendezvény, ahol le szokott égni a fejem kopasz búbja ...

DSC_8603.jpg

meglepő volt, hogy a vacak idő ellenére milyen sok autó és milyen sok látogató jött el, délutánra persze lett napsütés is.

a sajtótermékek száma is gyarapodott, a joy magazin divatfotózásához kerestek egy szép olasz autót - azt hiszem, sikerült helyt állni:

10301415_800258079993248_6985879001275137829_n.jpg

a Gentlemen magazin új számában külön cikk jelent meg az autóról, csodás fotókkal Máté gépéből és szöveggel Lacitól, erről majd később teszek fel képi bizonyítékokat, csakúgy, mint egy alakuló cikkből egy fiatalosabb veteránújságban :-)

no, és hogy valami szakmázás is legyen: az ebayről kedvező áron sikerült levadászni egy használt, ámde teljes középkonzol-kapcsoló készletet, még úton van felém, de úgy gondolom, ezzel a rakoncátlankodó jobb ablakemelő illetve ablaktörlő kapcsolókon egyszerű lesz úrrá lenni, sőt még maradnak felújítható tartalékok is

$_57.JPG

legközelebb ha jól sejtem, egy veterán rallye képeivel fogok tudni jelentkezni :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lucrezia.blog.hu/api/trackback/id/tr356100618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demone Nero
süti beállítások módosítása