Demone Nero

2010. szeptember 02. 13:08 - Spica

nagyon cuccos

beesett tegnap Aliékhoz az egyik legnagyobb tétel: finom ültetőszett (4 rugó + 2 stabirúd), első felső lengőkarok, első alsó gömbcsuklók, első alsó lengőkar szilentek, első támrúd csuklók, első kutyacsontok, első+hátsó gumi rugótányérok, első+hátsó fékbetétek, hátsó tartóhevederek, szűrőkészlet, hátsó fék flexicső, gyújtógyertyák, kuplung flexicső, főfékhenger, külső tükrök, motor+váltóbakok, kipuff szilentek, sebváltó szoknya, oldalindexek. bazi nagy döböz lehetett :) pénteken megyek, megnézem, meg szerelgetek egy kicsit, van egy cég Egerben, amelyik hátsó ajtó gázrugót gyárt után minta alapján.

még asszem 2 csomag van hátra, de azokból csak jövő hétre lesz valami. (na jó, meg még 2 kicsi :) meg jött egy kis meglepi az Alfariumnak az új műhelyhez ;) )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lucrezia.blog.hu/api/trackback/id/tr482266585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demone Nero
süti beállítások módosítása