Demone Nero

2012. március 02. 23:02 - Spica

haladás

mutatok néhány dolgot, amikre ma tettem szert:

IMG_20120302_175351.jpg

ez az újrakárpitozott ajtóbelső. a középső része került átdolgozásra, ami most szürke. valaki már cserélte a gyári kárpitot, mert eltűntek róla a csíkok. most alcantara-szerű szövetből van műbőr helyett (hogy kellemes legyen tapogatni), visszakerült rá a 4 díszvarrás, és a színe konform a Bertone által a fekete külső színhez kitalált beltérrel. (ami nem látszik: új a papundekli aljzat, a szivacstömés és a fém rögzítő fülek is.) Ganyó Peti keze munkája.

IMG_20120302_175113.jpg

íme a felújított felületű kupplungtárcsa. az eredeti Fichtel & Sachs szerkezetre az eredeti vastagságnak megfelelő 10 mm-es ferrodo került. bónusz: F&S emblémásak az új szegecsek is! nem tudom, Fridrichék honnan szereztek ilyet...

IMG_20120302_080501.jpg

ez pedig kérem ... egy felújított és tökéletes termoaktuátor, egyenesen Svájcból, Sepp Bürgi műhelyéből. az ebayen meglepően olcsón szerzett félig-meddig működő darab beszámításával kaptam, kedélyes levelezés eredménye képpen. nagyon szép munka, Sepp félig újragyártja felújításkor az alkatrészt.

ami éppen történik:

- a fémig lepucolt kerekek némi BMWs közreműködéssel éppen egy felni-felújítónál vannak, javítás-görgőzés céljából. még nem tudom, mikor lesznek meg... de reménykedek, hogy emberi időn belül.

- a váltóhoz kell még szimmering (sajnos a tömítőkészlet nem volt teljes), de ha az megvan, jövő héten össze lehet rakni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lucrezia.blog.hu/api/trackback/id/tr884285390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demone Nero
süti beállítások módosítása