Demone Nero

2021. június 21. 14:52 - Spica

új hőkapcsoló

na, az új az, ami nem bírja.

a hűtőventilátor eredeti hőkapcsolója negyvenX év után halt meg, akkor vettem egy újat. az kb. 1 évig bírta, akkor kellett egy másik. külön probléma, hogy a Monti hőkapcsolója magasabb fokon (90 körül) kapcsol, mint a hasonlóak (ami 80 körül), ezért ha alacsonyabb kerül be, akkor nagyjából állandóan megy. már a Balaton Classic közben gyanakodtam, hogy rossz a relé, mert zizegve kapcsolt. mostanra eljutottunk odáig, hogy nem a relé volt ám rossz, hanem ez a második új hőkapcsoló kakált be - ez most úgy, hogy állandóra zárt, az előző az állandóan nyitott állapotba ragadt.

hétvégi túra + Parkoló Parádé újranyitásra a 30 fokban végülis nem baj, ha állandóan megy, jegesre hülni nem fog. igenám, de ... az 50 éves biztosítótábla nem bírja az állandó nagyáramot, annyira melegszik, hogy elolvad a biztosító, de szó szerint. a műanyag biztinek a teste elolvad, a porcelánból meg kiolvad a réz. pedig ez egy viszonylag új állapotúra cserélt darab :-(

következő program: keresni kell hőgombát (az még csak-csak lesz), és fel kell újítani a biztitáblát, mert azt nem lehet kapni égen-földön. vagy venni valamit, amiből fabrikálok.

mi is volt még előtte? ja igen, vészvillogó kapcsolót kicseréltem egy bontott régire, ami működik... és lett szép, vékony szegélyes rendszámtábla tartó.

az olajhőmérő úgy néz ki, magától észhez tért, rendes terhelésnél szépen beáll a 80 fokra, lehülésnél pedig visszamozog.

Ali elvitte az üvegesekhez az autót, akik egyelőre megszakértették, és abban maradtunk, elsőre megkísérlik a szélvédő kivétele nélkül megoldani a vízbetörést, július elején van időpont.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lucrezia.blog.hu/api/trackback/id/tr1816600370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demone Nero
süti beállítások módosítása