Demone Nero

2021. július 06. 19:14 - Spica

nem, nem a csapágyak

összeraktam a korábban berágott és most felpolírozott hátsó csapágyat, de még mindig ugyanolyan az indulási meg a működés közbeni áramfelvétel.

beszélgettem további bontós és szerelős emberekkel, akik sokat láttak már ilyet (ellentétben velem), és az a konszenzus alakult ki, hogy nem az egész tekercselés égett le, csak itt-ott néhány menet összezár... és ezért elindulni elindul, meg megy is, csak éppen többlet áramot vesz fel. (ha lett volna türelmem szegmensenként végimérni a kommutátort, illetve bárhol is lenne adat, hogy gyárilag mit kéne tudnia, tán magam is rájövök, de be kell látni, kevés ebben a rutinom).

irány tehát a felújító, pénteken leadtam, kedden felvettem, láthatólag tényleg újratekercselték (mert a lukakon benézve más a rotoron a huzalkoszorú formája), pluszban letolták feketére, azt mondjuk nem vágom miért, de dögösen néz ki, annyi szent:

pxl_20210706_170731531.jpg

pxl_20210706_170744634.jpg

próba remélem holnap. ma lett volna reggel esedékes a szélvédősökhöz vízbetörés-tesztre vinni az autót, de így ventilátor nélkül a 30 fokban és dugóban ezt nem vállaltuk be. majd két hét múlva ismét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lucrezia.blog.hu/api/trackback/id/tr7616614624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demone Nero
süti beállítások módosítása