Demone Nero

2013. szeptember 15. 23:37 - Spica

pálya!

az augusztus végi Oldtimer Sokadalmat a Hungaroringre szervezték, és itt lehetőség volt arra is, hogy 1 órára kötetlen körözésbe fogjunk veterán autónkkal.

mondanom sem kell, hogy a versenyautónak termett Montrealt (egy hergelt Fiat 127, és egy első meg egy második szériás Alfetta társaságában) muszáj volt felvinni a Ringre :-) 

hát kérem ... nem lettünk okosabbak - azt eddig is tudtam, hogy a futóműre rá kéne gyúrni, illetve, hogy az a V8 nehéz ott az orrban :-)

viszont ... boldogok, azok lettünk nagyonis. csodálatos érzés kipróbálni a kocsit "élesben", és félelem nélkül, szelíden tolva neki (mert a felvezető autó azért bent maradt, de az sem volt egy lassú jármű) végighajtani 60 percet. nem fogyott el a fék, nem forrt fel a víz, nem szállt el a kuplung, nem folyt el az olaj - egyszóval zokszó nélkül tűrte a kiképzést!

bizonyítékként álljon itt kettő Maszlik Zoltán képei közül:

IMG_7587.jpg

IMG_7589.jpg

a ragyogó időben levezényelt pályanap után "hidegzuhany" volt az első Autók és Kávé (az amerikai Cars & Coffee mintájára), mert ott végig zuhogott az eső. valamit nagyon meg kell nézni a jobb A-oszlop alján, mert ott még mindig jön be az áldás ... a csomagtartó jobb oldalán lévő elvezető csövön most fedeztem fel egy apró lukat, de ezt hamar sikerült is orvosolni, éppen csak 4 centivel vissza kellett vágni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lucrezia.blog.hu/api/trackback/id/tr865516066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demone Nero
süti beállítások módosítása