Demone Nero

2012. február 01. 20:01 - Spica

csápon

váltó + kuplung levétel történik éppen ... kell hozzá bontani, váltótartó keresztvas, kipuff tartó keresztvas, igazából a nehéz a kormányösszekötő: vagy az állítós-menetes résznél, de akkor elmegy a geometria és megint lehet menni sokpénzért állíttatni, vagy a gömbcsuklók csonkba fogatásánál - de az meg kúpos, és nehéz lehúzni. egyelőre ezen 2. opció a cél.

a váltókulissza már kijött, annak kutya baja (mondjuk nem is vártunk mást :-) ). a váltóolaj jó öreg, de különösebb baja nincs a büdösségen meg egy pici kicsapódáson kívül. a leeresztőcsavar mágnesén sem találtunk fémtörmeléket, ami biztató előjel. (a váltó eddig is jól működött, de azért izgulunk, mi kerül elő széthúzás után...)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lucrezia.blog.hu/api/trackback/id/tr604045055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demone Nero
süti beállítások módosítása