Demone Nero

2021. május 07. 21:37 - Spica

elefántfül

Visszakerült ma az ajtókárpit a helyére, persze kétszer kellett nekifutni, mert elsőre visszaraktam mindent, és utána derült ki, hogy miért is tépte fel az elefántfül ablak tekerője a most visszaragasztott műbőr részt: ferde a tengely.

clipboard03_1.jpg

Újabb visszabontás után látszott, hogy el van gyepálva az ablaksínhez hegesztett fül, amihez a tekerő meghajtóháza erősítve van. Nem tudom, miért kellett elgörbíteni, de mi most visszapajszeroltuk a helyére, így már merőlegesen áll ki a tengely a kárpitból. A biztonság kedvéért a tekerőgomb alá betettem még egy vékony alátétet, annyival is elemeli a kárpittól. Lehet most már forgatni, nem akad.

clipboard04_1.jpg

Megnéztem, miért esik szét a vezető oldali ülés háttámlája. Egyelőre a helyszíni szemle szerint nem azért, mert valami eltört, hanem azért, mert rosszul rakta össze a drága kárpitos ... a támla szivacsos része a támla hátlapjába egy-egy nyílásba akadó acélruddal kéne beakadjon, de annyira le van csúszva a szivacsos rész (valami az alsó felén nem tartja), hogy az acélrúd nem akad be. Feladat: ülés ki, háttámla szétszed, rendesen összerak...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lucrezia.blog.hu/api/trackback/id/tr916525944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demone Nero
süti beállítások módosítása