Demone Nero

2010. június 26. 23:07 - Spica

kezdjük el...

Önvallomással biztos ciki kezdeni, de:

a) lakik a TC-n CsikósZsolti a 4/B-ből (akit nagyon szeretek nyomtatott sajtója miatt is). Ahogy az utóbbi időben olvastam az írásait, pláne a helyszíni közvetítést a Ponty (bocs, Teve) hazahozataláról, egyre inkább úgy éreztem, kell valami büdös, hangos, rakoncátlan rozsdaboglya, mert a mai autók túl sterilek.

b) nagyon szeretem a régi tárgyakat, ez apai örökség, pláne a működő tárgyakat, ez meg biztos a mérnökségtől és ezermesterségtől van. Tehát az a) pont beli rozsdaboglya régi kell legyen, mondjuk kb. velem egyidős, hogy lehessen belőle OT-t faragni.

c) Alfa-vírusban szenvedek, ez némileg behatárolja a rozsdaboglya márkáját...

d) szeretem a design-t. Nem a hivalkodót, hanem az elegánsat, amire ránéz az ember, és utána csak áll egy ideig, és gondolkozik rajta, hogy a francba lehetett pár vonallal ilyet csinálni.

Mindez oda konkludált (szépen magyarul...) lassan, észrevétlenül (így visszapörgetve, több mint egy éve kezdődött), hogy elkezdtem először mindenféle irodalmat, kegytárgyat gyűjteni, közösségbe, levlistába belépni, majd hónapokkal ezelőtt már konkrétan nézegetni autókat, először hirdetésben, aztán testi valójukban is, egész napokat elcsűrve Némethonba utazással.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lucrezia.blog.hu/api/trackback/id/tr222112543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demone Nero
süti beállítások módosítása