Demone Nero

2010. július 29. 10:33 - Spica

merre?

mármint, egyáltalán, hol fogjunk hozzá?

a felmérés után úgy döntöttünk, a futómű + fék vonalat tesszük először rendbe.

a kocsi alján gazdagon lelhető fel alvázvédő (viszont úgy tűnik, csak a kasztnira jutott, nem fújták agyon azt, amire nem kell), rozsda viszont nem látszik (hacsak nem a fekete rücsök alatt...). érdekes módon egyes kötések, csavarok, anyák meg vannak sárga festékkel jelölve, mintha még a gyári garanciás jelölés lenne. 39 éve nem nyúltak volna hozzá? szinte hihetetlen. persze szilentek, gumik, gömbcsuklók cserések - mállanak rendesen. féktárcsák félrekopva, valószínűleg be voltak állva a dugattyúk a nyergekben.

következő teendő tehát ezeknek összevadászása. nem leszen eccerű ... (féktárcsa ráadásul aranyárban van, mert ritka mint a fehér holló, és nem egyezik az Alfa 105-ös széria többi cuccával)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lucrezia.blog.hu/api/trackback/id/tr52184366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demone Nero
süti beállítások módosítása