Demone Nero

2021. június 07. 10:16 - Spica

sikerült!

Túléltük a Balaton Classicot, sőt nemhogy túléltük, de nagyon jól sikerült (szerintem életünk legjobb pontszámával, ami persze a gyakorlott mezőnyben kb. semmire sem elég, de nekünk 4 év kihagyás után virul a fejünk).

dsc_0304.JPG

Az autó is jól viselkedett, nem makacskodott, nem melegedett, beindult mindig, jól fogyasztott, de azért egy kisebb hibalistát sikerült kreálni:

- vészvillogó kapcsolója kiakadt, és Évinek egy 1/2 etapon keresztül kellett nyomnia félkézzel, hogy ne pillogjunk az úton állandóan

- hűtőventilátor reléje kapcsolás közben zizeg, sőt én úgy éreztem, mintha be is ragadt volna néha (még 80 foknál is hűteni akar)

- időnként kereszteződéshez érve a kuplung benyomása után annyira visszaesik az alapjárat, hogy leáll a motor (de indítózásra rögtön megy), picike gázfröccsel előtte már nem csinálja

Hát ennyi a bajunk :)

pxl_20210606_173516674.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lucrezia.blog.hu/api/trackback/id/tr4616584468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Demone Nero
süti beállítások módosítása